De la / Către Orice Adresă

Mutări internaționale

Efectuăm servicii de transport mobilă internațional și mutări pe cale rutieră, aerian sau maritim. Cu mii de operațiuni efectuate și cu experiență din 2007, nicio localitate nu este inaccesibilă pentru livrarea bunurilor dumneavoastră.

Știm cât de stresantă este relocarea unei locuințe sau a unei firme chiar în București sau în România, cu atât mai mult înțelegem tot ce implică planificarea unui transport de mobilă internațional sau a unei mutări între două țări. Deși schimbările și noile începuturi sunt frumoase, înțelegem cât de mult vă doriți să organizați o mutare fără bătăi de cap într-un alt capăt al lumii. Aveți suficiente lucruri de rezolvat înainte să plecați și puțin timp pe care să îl petreceți alături de cei dragi. Ne face plăcere să contribuim la experiențele plăcute din viața clienților noștri și dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza relocări internaționale la prețuri avantajoase.

Logistica necesară completă

Folosim toate resursele disponibile pentru a asigura un transport sigur și eficient pentru bunurile dumneavoastră, în Uniunea Europeană sau către orice port și aeroport din lume. Vă putem oferi o evaluare rapidă a prețului, întocmirea documentelor vamale sau a listelor de bunuri împachetate, dacă este cazul.
 • Consultanță gratuită și suport pe întreg procesul relocării, din partea unui manager de transport licențiat ARR;

 • Ofertă de preț personalizată în funcție de buget și de nevoile identificate

 • Transport mobilă cu asigurare CMR sau Cargo

 • Împachetarea eficientă și profesionistă a bunurilor expediate

 • Suport pentru întocmirea documentelor vamale aferente transportului

 • Relocarea într-un alt stat membru UE, cu servicii de manipulare

 • Relocarea în SUA, Canada, sau pe alt continent, cu servicii de comisionare vamală

 • Expedierea bunurilor în altă țara în regim de grupaj, atunci când nu aveți nevoie de servicii de descărcare

  Economisiți timp prețios

  Petreceți mai mult timp cu familia și prietenii și lăsați efortul mutării pe umerii noștri. Pentru noi este simplu și ne face plăcere să vă ajutăm cu planificarea și organizarea relocării, fie că reveniți în România sau urmează să vă mutați într-o țară diferită. 

  Întrebări frecvente

  Mai jos găsiți o listă a celor mai frecvente întrebări pe care ni le adresează clienții

  1Care sunt opțiunile de transport pentru bunurile mele?
  Există 3 posibilități principale prin care putem transporta bunurile dumneavoastră: rutier, aerian sau maritim. În Europa, cel mai frecvent se folosesc utilitarele și camionete cu prelată, cu volume între 15 - 35 mc, deoarece au acces ușor în interiorul localităților. În cazul mutărilor pe alt continent, putem efectua transportul pe cale aeriană (recomandat pentru lucruri esențiale de care veți avea nevoie imediat după ce ajungeți la destinație). Aceasta este cea mai rapidă modalitate de transport. Bunurile voluminoase pot fi transportate pe cale maritimă, în containere, cu un timp de tranzit mai mare, dar la un preț mult mai avantajos.
  2Efectuați transporturi și mutări și în afara Uniunii Europene?
  Desigur, o parte semnificativă din relocările pe care le efectuăm sunt în afara spațiului comunitar, în special în America de Nord, Asia și Australia.
  3Aveți posibilitatea de a trimite echipa de mutări într-o altă țară?
  Da, însă doar pe teritoriul Uniunii Europene. Echipele noastre se pot deplasa oriunde în UE fie la încărcare pentru a demonta, împacheta și așeza în mașină bunurile dumneavoastră, fie la descărcare pentru a repoziționa mobila și efectele personale conform cerințelor.

  Fiecare mutare are particularitățile ei, așa că ne vom interesa de la început care sunt nevoile dumneavoastră pentru a găsi varianta de transport mobilă internațional la prețul cel mai avantajos. Deși majoritatea operațiunilor sunt realizate prin transport rapid și eficient pe cale rutieră în Europa (Anglia, Italia, Germania, Olanda, Elveția, Franța, Spania etc.), de-a lungul activității noastre, am efectuat cu succes relocări către fiecare continent și în mod deosebit către țări precum SUA, Canada, Japonia, Egipt, Emiratele Arabe Unite sau Australia.

  Apelând la o firmă de mutări internaționale, vă recomandăm să planificați din timp fiecare detaliu împreună cu consultantul companiei. Țările poate avea condiții diferite în ceea ce privește importul sau exportul efectelor personale, astfel încât o bună comunicare cu compania vă poate ajuta să parcurgeți mai ușor fiecare etapă. 

   

  Împreună, mutarea devine mai ușoară

  Mutări internaționale
  1

  +4 0740 029 300

  Echipa de suport din România preia informațiile necesare
  Mutări internaționale
  2

  Introducem datele

  Informațiile furnizate ne ajuta sa vă oferim soluția ideală
  Mutări internaționale
  3

  Stabilim detaliile

  Pentru a ne asigura că mutarea va decurge cât mai bine
  Mutări internaționale
  4

  Începe comanda

  Managerul de cont dedicat vă stă la dispoziție pentru orice întrebare

  Păreri clienți

  • Cezar V.
   Numai cuvinte de laudă echipei Volsped. Am avut de transportat, pe lângă obișnuitele cutii, și un TV enorm LCD dintr-un orășel românesc la marginea Dunării până în Cergy, Franța. Prețul a fost de departe cel mai mic dintre toate ofertele care le-am primit de la alte firme. Ridicarea s-a efectuat punctual și eficient iar livrarea a fost dimineața de asemenea foarte eficientă. Șoferul a fost un munte de ajutor, ajutând cu descărcarea și transportul, un om foarte cumsecade și prietenos. Munți de mulțumiri și agentului Diana Mircea care m-a ținut la curent 100% cu toată evoluția transportului, plus avertismentul de o oră, care a fost în weekend (în afara orelor de muncă). Sunt foarte mulțumit și recomand echipa Volsped cu căldură!
   Cezar V.