La timp și în siguranță

Servicii de mutări locuințe

Înțelegem valoarea tuturor bunurilor pe care le transportăm - știm că în ele se regasește semnificația cuvântului "acasă".

Avem grijă ca lucrurile pe care ni le-ați încredințat, prin serviciul de mutare locuință, să ajungă exact așa cum le-am preluat.
Bunurile dumneavoastră vor fi protejate împotriva zgârieturilor prin utilizarea de materiale protectoare.
Echipa noastră va demonta, împacheta și eticheta bunurile ce vor fi transportate la noua adresă.
Veți ști tot timpul unde se află efectele personale, printr-o permanentă monitorizare GPS.
Obiectele pot fi asigurate pe durata transportului și vor fi amplasate în noua locație conform cerințelor de mutare sau în urma unui plan stabilit în prealabil.

Beneficiați de un discount de 5% în caz că echipa noastră întârzie la comandă.

3 X Volsped pentru acasă

Vă oferim 3 beneficii imediate la mutarea locuinței, de la prima solicitare.

Mutăm orice tip de obiecte din vechea în noua locuință

 • Electronice și electrocasnice

 • Canapele și fotolii

 • Paturi, șifoniere și biblioteci

 • Cărți

 • Obiecte fragile

 • Alte efecte personale

  Serviciile de mutări locuințe pot fi efectuate în București, în țară sau internațional.

  Testimoniale

  • Cezar V.
   Numai cuvinte de laudă echipei Volsped. Am avut de transportat, pe lângă obișnuitele cutii, și un TV enorm LCD dintr-un orășel românesc la marginea Dunării până în Cergy, Franța. Prețul a fost de departe cel mai mic dintre toate ofertele care le-am primit de la alte firme. Ridicarea s-a efectuat punctual și eficient iar livrarea a fost dimineața de asemenea foarte eficientă. Șoferul a fost un munte de ajutor, ajutând cu descărcarea și transportul, un om foarte cumsecade și prietenos. Munți de mulțumiri și agentului Diana Mircea care m-a ținut la curent 100% cu toată evoluția transportului, plus avertismentul de o oră, care a fost în weekend (în afara orelor de muncă). Sunt foarte mulțumit și recomand echipa Volsped cu căldură!
   Cezar V.
  • Felicia S.
   Mulțumesc pentru logistică, suport și serviciile oferite! Profesioniști din toate punctele de vedere: de la managementul firmei până la extraordinara dedicare a personalului din teren! Nu în ultimul rand, trebuie să precizez că tot timpul s-a menținut legătura între firmă și beneficiarul serviciilor, astfel încât serviciile primite/acordate au fost EXCELENTE, reușind să îmi dea încredere că se poate face un business sănătos și la noi! Raport preț/calitate servicii oferite: EXCELENT! Recomand serviciile acestei firme cu mare drag! Felicitări, mult succes și sper să rămâneți cât mai mult în scenă!
   Felicia S.
  • Daciana N.
   Volsped ne-a ajutat să ne mutăm birourile în cele mai bune condiții, rapid, fără stres, fără probleme. Echipa profesionistă & servicii de calitate. Vă mulțumim.
   Daciana N.
   Prologue Advertising
  • Cristian N.
   Am colaborat cu ei pentru doua mutări, una industrială (utilaje industrie ușoară) și una personală și am fost foarte mulțumit. Mi-a părut rău ulterior ca n-am avut ce sa mai mut ca sa mai lucrez împreuna cu ei. O echipă foarte frumoasă, eficace și eficientă, atât on-site cât și back-office. Recomand 10/10
   Cristian N.