Oriunde în București, în țară sau internațional

Transport mobilă & mutări

Serviciile oferite de firma de mutări mobilă Volsped se efectuează cu mașini monitorizate GPS 24/7, curate, bine întreținute și gata oricând pentru a asigura livrări eficiente.

Dincolo de preț sau de simplitatea, la prima vedere, a serviciilor de transport mobilă, este bine să vă asigurați că bunurile dumneavoastră vor fi relocate în condiții bune, pentru a ajunge la destinație în exact aceeași stare. Acest lucru presupune condusul cu grijă și responsabilitatea șoferilor, dar și existența materialelor necesare protecției mobilierului, astfel încât la finalul comenzii să minimizăm riscul de bunuri deteriorate. La firma de transport mobilă Volsped, veți găsi întotdeauna mașini pregătite cu materialele potrivite, șoferi instruiți pentru astfel de operațiuni și prețuri avantajoase.

Echipa noastră vă stă la dispoziție dacă aveți nevoie de demontarea, împachetarea sau etichetarea mobilierului. Dispunem de toate soluțiile necesare pentru a oferi o gamă completă de servicii de mutări fără stres, auxiliare transportului efectiv, în orice sector din București, în România sau internațional.

Servicii de transport mobilă și mutări pentru firme sau persoane fizice

Acoperim o gamă întreagă de servicii de relocare, în orice sector din București, dar și în țară sau internațional. Putem prelua și livra bunurile dumneavoastră indiferent de adrese, asigurând logistica completă.
Specialiști în mutări, experiență din 2007

Transport rapid și sigur

Cu personal calificat în mutări și atent, mașini noi și bine întreținute, venim cu numeroase avantaje de profesionalism și siguranță în prestarea de servicii pentru birou & acasă.
 • Prețuri avantajoase

 • Transport cu monitorizare GPS

 • Asigurare CMR sau Cargo

 • Echipamente de lucru complete

 • Împachetare corespunzătoare

 • Personal calificat în relocări

 • Ofertă primită în scris

 • Disponibilitate în weekend

 • Experiență din 2007

  Echipe de manipulare pregătite pentru mutări

  Pe lângă serviciul de transport mobilă cu utilitare, firma de mutări Volsped vă poate pune la dispoziție echipe cu experiență în manevrare, împachetarea bunurilor, dez/asamblare și transport, dar și materialele necesare pentru protecție.
  Transport mobila

  Mutări de locuințe

  Înțelegem valoarea tuturor bunurilor pe care le transportăm – știm că în ele se regăsește semnificația cuvântului "acasă".
  Transport mobila

  Mutări firme și birouri

  Știm că timpul este o resursă esențială în business, de aceea oferim servicii de relocare fără timpi de lucru pierduți, în funcție de orar sau preferințe.

  Testimoniale

  • Cezar V.
   Numai cuvinte de laudă echipei Volsped. Am avut de transportat, pe lângă obișnuitele cutii, și un TV enorm LCD dintr-un orășel românesc la marginea Dunării până în Cergy, Franța. Prețul a fost de departe cel mai mic dintre toate ofertele care le-am primit de la alte firme. Ridicarea s-a efectuat punctual și eficient iar livrarea a fost dimineața de asemenea foarte eficientă. Șoferul a fost un munte de ajutor, ajutând cu descărcarea și transportul, un om foarte cumsecade și prietenos. Munți de mulțumiri și agentului Diana Mircea care m-a ținut la curent 100% cu toată evoluția transportului, plus avertismentul de o oră, care a fost în weekend (în afara orelor de muncă). Sunt foarte mulțumit și recomand echipa Volsped cu căldură!
   Cezar V.
  • Felicia S.
   Mulțumesc pentru logistică, suport și serviciile oferite! Profesioniști din toate punctele de vedere: de la managementul firmei până la extraordinara dedicare a personalului din teren! Nu în ultimul rand, trebuie să precizez că tot timpul s-a menținut legătura între firmă și beneficiarul serviciilor, astfel încât serviciile primite/acordate au fost EXCELENTE, reușind să îmi dea încredere că se poate face un business sănătos și la noi! Raport preț/calitate servicii oferite: EXCELENT! Recomand serviciile acestei firme cu mare drag! Felicitări, mult succes și sper să rămâneți cât mai mult în scenă!
   Felicia S.
  • Daciana N.
   Volsped ne-a ajutat să ne mutăm birourile în cele mai bune condiții, rapid, fără stres, fără probleme. Echipa profesionistă & servicii de calitate. Vă mulțumim.
   Daciana N.
   Prologue Advertising
  • Cristian N.
   Am colaborat cu ei pentru doua mutări, una industrială (utilaje industrie ușoară) și una personală și am fost foarte mulțumit. Mi-a părut rău ulterior ca n-am avut ce sa mai mut ca sa mai lucrez împreuna cu ei. O echipă foarte frumoasă, eficace și eficientă, atât on-site cât și back-office. Recomand 10/10
   Cristian N.

  Dacă sunteți în căutarea unei firme de transport mobilă București la prețuri avantajoase, sau aveți nevoie doar de servicii de mutare care presupun manipulare sau împachetare, indiferent de sector, Volsped este o soluție potrivită pentru a răspunde solicitării dumneavoastră. Suntem la câteva minute distanță și pregătiți pentru a răspunde oricărei cereri de relocare.