Condiții de siguranță maximă

Transport frigorific internațional și în țară

Efectuăm transporturi frigorifice internaționale sau în România, atât pentru mărfuri cu nevoie de congelare, cât și pentru mărfuri cu necesitate de refrigerare.

La Volsped, efectuăm transporturi frigorifice interne sau internaționale, cu camioane Iveco S-Way și semiremorci noi marca Schmitz Cargobull, astfel încât marfa dumneavoastră să ajungă la destinație în cele mai bune condiții.

În interiorul semiremorcilor, temperatura poate fi setată de la -20 de grade Celsius la +25 de grade Celsius, pentru a asigura un mediu optim de transport pentru produsele clienților.

Transporturile frigorifice pot necesita:

  • Congelare, atunci când aveți de transportat marfă congelată, la temperaturi de sub -15 grade Celsius (spre exemplu pește, carne congelată etc.);
  • Refrigerare, când marfa necesită doar răcire și păstrarea unei anumite temperaturi pe toata durata transportului (spre exemplu transport legume, fructe, pește și carne proaspată, flori și plante decorative, carcase de animale, medicamente etc.).

Transport carne, legume și fructe

Efectuăm transport frigorific cu utilitare sau camioane ale căror sarcini utile sunt cuprinse între 0,8 tone și 22 de tone, dotate cu control de temperatură și care dețin asigurări CMR valabile - opțional se pot face asigurări cargo. Carcasele de animale pot fi cu ușurință transportate agățate cu cârlige, în containere specializate și verificate de către Direcția Sanitar Veterinară. Marfa perisabilă de mici dimensiuni, cum ar fi fructele sau legumele, se poate transporta suprapusă, fără riscuri de strivire, în containere Doppelstock.

În situația în care aveți de transportat marfă de două tipuri, cu temperaturi diferite de depozitare, în cadrul aceluiași transport, există și posibilitatea efectuării transportului cu o semiremorcă dotată cu perete despărțitor, a cărei temperatură poate fi adaptată pentru asigurarea unui mediu optim pentru fiecare marfă.

Principalele rute pe care efectuăm transport frigorific sunt cele către/dinspre Europa de Vest (Marea Britanie, Belgia, Olanda, Germania și Franța), dar cu ajutorul rețelei noastre de furnizori, oferim soluții rapide care acoperă întreaga Uniune Europeană.