Transport marfă Anglia - România

Soluții complete de transport marfă pe ruta România - Anglia sau retur, la prețuri competitive, pentru firme și persoane fizice.

Volsped efectuează din 2007 servicii de transport marfă din Anglia către România sau retur, dar și din spațiul intracomunitar cu încărcare sau descărcare în Anglia, sau pe întreg teritoriul Marii Britanii. Serviciile noastre se adresează atât companiilor, pentru import și export de mărfuri, cât și clienților persoane fizice pentru solicitări de mutări și transport mobilă cu punct de plecare sau destinația UK.

Odată cu ieșirea din Uniunea Europeană în anul 2020, legislația pentru transporturile care intră sau părăsesc teritoriul Marii Britanii a suferit modificări importante. Aflată pe o rută care necesită traversarea Canalului Mânecii în special cu ferryboat-ul din Franța (la Calais sau Dunkerque), sau prin Eurotunnel, Anglia este o regiune cu care companiile din România sau persoanele fizice au legat relații strânse în ultimii ani. Foarte dezvoltată din punct de vedere economic, industrial, tehnologic etc., Anglia rămâne un punct logistic extrem de important și datorită porturilor și aeroporturilor care permit un tranzit substanțial de mărfuri dintre cele mai diversificate.

Efectuăm frecvent transporturi de marfă pe cale rutieră cu camioane de 40 de tone, cu camionete de 7,5 tone sau utilitare. Astfel, avem posibilitatea de a reduce prețurile prin transporturi FTL sau LTL, dar și să optimizăm timpii de tranzit.

Transport marfă Anglia la prețuri avantajoase

Atât prin flota proprie, cât și prin sistemele noastre de parteneriate, firma de transport marfă Volsped oferă soluții pentru o gamă variată de mărfuri cu încărcare / descărcare în Anglia și prețuri avantajoase.
 • Marfă generală, fără condiții speciale

 • Frigorifică sau cu necesar de congelare

 • ADR (marfă periculoasă) cu consilier de siguranță

 • Agabaritic, combine, tractoare și alt tip de utilaje

 • Mobilă și efecte personale, integrate în serviciile de mutări internaționale

 • Alte categorii de marfă

  Pentru a răspunde cât mai precis unei cereri de preț privind transportul pe care doriți să-l efectuați în / din Anglia sau alte regiune a Marii Britanii, avem nevoie de o listă scurtă de informații (zona de încarcare, zona de descărcare, descrierea mărfii și alte informații utile). În baza informațiilor primite, colegii noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp cu o ofertă de preț adaptată nevoilor dumneavoastră. Aceasta va include propunerea noastră privind modalitatea de transport, detalii despre mașina corespunzătoare, informații despre asistență vamală dacă este cazul etc.

  Pentru mărfurile cu timp de livrare extrem de rapid, avem soluții de transport aerian în parteneriat cu cele mai importante linii aeriene. Pentru mărfurile de volume mari în containere, provenite de pe alte continente, vă putem ajuta cu plăcere cu soluțiile noastre de transport maritim.

  Obiectivul nostru este să găsim soluția potrivită pentru nevoia clientului, atât ca timp de tranzit cât și ca modalitate de transport sau din punct de vedere al prețului final ofertat.

  Mutări & transport mobilă Anglia

  Firma noastră oferă de asemenea servicii de transport mobilă pe ruta Anglia - România sau retur încă din 2007, furnizând clienților variante optime la prețuri avantajoase.

  Serviciile noastre de transport mobilă în/din Anglia sunt destinate în special clienților persoane fizice. Fie că doriți să trimiteți un număr limitat de pachete, să mutați o parte a locuinței sau toate bunurile, Volsped are soluții atât din punct de vedere al personalului care se poate deplasa pe această rută (pentru demontare, împachetare, etichetare etc.), cât și al transportului cu camionete de până la 7,2 tone, cu accesibilitate crescută pentru zonele rezidențiale din UK. Aflați mai multe despre mutările internaționale.