Eficiență maximă

Transport marfă Germania - România

Oferim servicii complete de transport marfă pe ruta România - Germania sau retur, la prețuri avantajoase.

Volsped va stă la dispoziție, încă din 2007, cu soluții eficiente de transport marfă România Germania sau retur, dar și in spațiul intracomunitar cu încărcare sau descărcare pe această rută. Serviciile noastre sunt adresate pentru firme și persoane fizice, indiferent dacă este un transport de marfă generală sau specială.

Cu o populație de aproximativ 83 de milioane de locuitori și cea mai dezvoltată economie europeană, Germania a devenit și unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai României. Datorită unei infrastructuri foarte bine puse la punct, în special Autobahn, această țară reprezintă un pol de interes pentru numeroase companii de logistică și expediții din UE.

La Volsped, cele mai frecvente transporturi le efectuăm pe cale rutieră cu camioane de 40 de tone și cu camionete de 7,5 tone. Astfel, avem posibilitatea de a eficientiza costurile clienților prin grupaje și camioane complete (LTL sau FTL), beneficiind și de acoperirea unei asigurări de 200.000 EUR sau, opțional, asigurare cargo. 

O firmă de transport marfă din/către Germania cu soluții complete

Prin intermediul flotei proprii și a parteneriatelor consolidate, puteți să economisiți timp & bani. Beneficiați de costuri optimizate pe rute frecvente, asigurându-ne că fiecare expediție este eficient gestionată.
 • Marfă generală, fără condiții speciale

 • Frigorifică sau cu necesar de congelare

 • ADR (marfă periculoasă) cu consilier de siguranță

 • Agabaritic, combine, tractoare și alt tip de utilaje

 • Mobilă și efecte personale, integrate în serviciile de mutări internaționale

 • Alte categorii de marfă

  Ne puteți contacta oricând pentru o cotație de preț privind transportul pe care doriți să-l efectuați în / din Germania (zona de încarcare, zona de descărcare, descrierea mărfii și alte informații utile). Echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp cu o ofertă de preț personalizată. Aceasta va include propunerea noastră privind modalitatea de transport, detalii despre camion, forma de expediere aferentă (container, grupaj etc.) și eventuale posibilități de prețuri cu termene flexibile de plată (în funcție de bonitate).

  În cazul în care marfa necesită un timp de livrare extrem de rapid, de exemplu în industria producătoare de mașini, avem soluții de transport cu utilitare sau chiar aerian la prețuri competitive. În cazul în care marfa dumneavoastră provine din alt continent, și aveți nevoie de descărcare într-un port din Germania (ex: Hamburg), vă putem oferi soluțiile noastre de transport naval.

  Găsim împreună cea mai potrivită soluție pentru nevoia dumneavoastră de transport, atât ca timp de tranzit cât și din punct de vedere al costurilor. Solicitați oferta Volsped de transport marfă pe ruta RO - DE și beneficiați de disponibilitate rapidă, livrare sigură și la timp și încărcări - descărcări zilnice.

  Mutări & transport mobilă Germania

  Pe lână transportul de marfă specializat, firma noastră oferă servicii de transport mobilă și expediții în Germania sau din Germania în România încă din 2007, asigurând logistica necesară pentru mutări fără bătăi de cap la prețuri avantajoase.

  Echipa noastră, atât de la birou cât și în teren este pregătită pentru a răspunde solicitării dumneavoastră de transport mobilă România - DE sau retur. Contribuim cu succes la relocarea a numeroase locuințe și chiar sedii de firme pe această rută. Serviciile noastre pot include personal pentru dez/asamblare, împachetare, etichetare, manipulare și transport. 

  Aflați mai multe despre mutările internaționale