Eleganță și precizie în logistică

Transportul de marfă între România și Italia, simplificat

Eficiență, siguranță și punctualitate pentru transportul dumneavoastră

Începând cu 2007, firma noastră s-a specializat în servicii de transport optimizate între România și Italia, valorificând o flotă performantă de camioane Iveco, ideale pentru a răspunde necesităților variate ale clienților, de la corporații la persoane fizice în căutare de soluții pentru transport de marfă sau mutări. Utilizând infrastructura avansată italiană, ne angajăm să îmbunătățim continuu operațiunile, punând la dispoziție modalități flexibile de transport FTL sau LTL, cu vehicule adaptate, de la camioane de 40 de tone la camionete de 7,5 tone, toate la prețuri cât mai competitive.

Ne diferențiem prin abordarea personalizată și printr-un angajament puternic față de siguranța încărcăturii și respectarea strictă a termenelor de livrare, aspecte cheie care ne definesc serviciile. Aceasta înseamnă nu doar prețuri accesibile, dar și un grad înalt de fiabilitate și transparență pe întreaga durată a transportului, consolidând reputația de firmă de încredere în domeniul transporturilor internaționale.

Soluții de transport eficiente și accesibile

Cu o combinație practică între vehiculele noastre moderne și colaborări strategice, furnizăm servicii de transport marfă optimizate pentru conexiuni rapide între România și Italia, asigurând tarife accesibile și calitate superioară.
 • Marfă generală, fără condiții speciale

 • Frigorifică sau cu necesar de congelare

 • ADR (marfă periculoasă) cu consilier de siguranță

 • Agabaritic, combine, tractoare și alt tip de utilaje

 • Mobilă și efecte personale, integrate în serviciile de mutări internaționale

 • Alte categorii de marfă

  Într-o piață globală în continuă expansiune, importul și exportul între Italia și România devin tot mai relevante pentru succesul afacerilor. La Volsped, înțelegem importanța unui flux logistic eficient și fără întârzieri, motiv pentru care oferim soluții personalizate pentru fiecare client. Flota noastră de camioane este echipată pentru a face față cerințelor specifice ale transportului internațional, garantând astfel că Volsped este partenerul ideal pentru operațiunile dvs. de import/export Italia. Alegeți calitatea și profesionalismul pentru a asigura succesul afacerii dumneavoastră în comerțul dintre Italia și România.

  Pentru a întări acest angajament, punem un accent puternic pe adaptabilitatea și reactivitatea serviciilor noastre, răspunzând prompt la orice schimbare dinamica a cererilor de piață între Italia și România. Această flexibilitate ne permite să oferim nu doar transporturi standard, ci și soluții complexe pentru proiecte logistice speciale, inclusiv mărfuri periculoase sau dimensiuni atipice. Având la bază tehnologie avansată de urmărire și o echipă de profesioniști experimentați, ne asigurăm că fiecare încărcătură este gestionată cu maximă eficiență, de la preluare până la livrare. Astfel, Volsped devine mai mult decât un furnizor de servicii logistice - devine un partener de încredere în creșterea și succesul afacerii dumneavoastră.

  Mutări & transport mobilă Italia

  Volsped: Conectând vieți, mobilă și amintiri între Italia și România

  Volsped combină prețuri competitive cu servicii de înaltă calitate pentru transportul de mobilă și mutări între Italia și România. Fiecare proiect beneficiază de o evaluare atentă din partea firmei, pentru a oferi soluții avantajoase, fără a compromite siguranța și integritatea bunurilor dumneavoastră. Având o experiență vastă în domeniul logistic, ne asigurăm că fiecare mutare este executată cu profesionalism și atenție sporită.

  Aflați mai multe despre mutările internaționale