Eficiență maximă

Transport marfă Olanda - România

Oferim soluții de transport marfă rutier pe ruta România - Olanda, la prețuri competitive.

Olanda este unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai României și una dintre economiile dezvoltate ale Uniunii Europene. Cu acces la Marea Nordului și mai departe la Oceanul Atlantic, prin celebrele porturi olandeze (în special Rotterdam) intră în Europa cantități uriașe de marfă din întreaga lume. De aici, acestea sunt distribuite pe continent prin mijloace feroviare, aeriene și rutiere. Din punct de vedere al dezvoltării activităților de logistică, Olanda este una dintre cele mai avansate țări din lume.

Deși are o populație de aproximativ 17,5 milioane de locuitori, comparativ cu alte țări similare, Olanda are și o rețea de autostrăzi și drumuri naționale extrem de bine pusă la punct, fapt ce o transformă într-o destinație preferată pentru numeroase companii de transport de marfă. 

Efectuăm pe rute care implică Olanda în mod special transporturi de marfă pe cale rutieră cu camioane de 40 de tone între depozite și cu camionete de 7,2 tone pentru accesul în zone urbane, cu drumuri mai înguste.

Transport marfă din/către Olanda la îndemână

Folosind unitățile noastre de transport sau sistemele de parteneriate pe ruta RO-NL, firma noastră oferă servicii de transport marfă la prețuri avantajoase.
 • Marfă generală, fără condiții speciale

 • Frigorifică sau cu necesar de congelare

 • ADR (marfă periculoasă) cu consilier de siguranță

 • Agabaritic, combine, tractoare și alt tip de utilaje

 • Mobilă și efecte personale, integrate în serviciile de mutări internaționale

 • Alte categorii de marfă

  De-a lungul activității am efectuat numeroase transporturi frigorifice, de flori, pește sau alte produse perisabile. De asemenea, am contribuit la numeroase importuri de produse de tehnologie sau utilaje avansate pentru agricultură. Dacă doriți o cotație de preț pentru un transport în sau către Olanda, vă invităm să completați formularul nostru de cerere de ofertă, unde vă solicităm câteva informații esențiale (zona de încarcare, zona de descărcare, descrierea mărfii și alte detalii utile). Echipa noastră de suport o să vă răspundă în cel mai scurt timp cu o ofertă adaptată, care va conține modul de transport, detalii despre camion sau timpi de tranzit.

  Dacă doriți să importați/exportați marfă pe cale maritimă, avem soluții la îndemână, Rotterdam fiind unul dintre porturile pe care le accesăm cel mai des. 

  Colegii noștri vă pot ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție, atât în ceea ce privește prețul, cât și ca timp de livrare al mărfii.

  Mutări & transport mobilă Olanda

  Firma noastră oferă servicii de mutări și transport mobilă din România în Olanda sau din Olanda către România, la prețuri competitive.

  Suntem permanent pregătiți să răspundem solicitării dumneavoastră de transport mobilă în/din Olanda. Echipa noastră specializată în mutări vă poate oferi ajutorul necesar pentru dez/asamblare, împachetare, etichetare, manipulare și transport. 

  Aflați mai multe despre mutările internaționale